Ми передзвонимо за 5 хвилин

Ліжко дерев'яне двоспальне Mioko

13900,00
грн.
Ліжко Mioko - просте, на перший погляд, і досконале, якщо придивитися до нього ближче. Проста форма і лаконічний дизайн дозволять розмістити його в будь-якому інтер'єрі, а натуральні матеріали подарують Вам комфортний і здоровий сон.
Ліжко Mioko виконана з масиву натурального ясена або дуба та покрите поліуретановими лаками від кращих світових виробників. Тканина - на вибір з нашої палітри або вашою тканиною. Вибір кольору дерева - на вибір з нашої палітри.
- Постільна білизна та матрац в комплект не входять ( але все це можна замовити у нас на сайті окремо ).
- Габарити ліжка можуть бути скориговані за Вашими побажаннями.
3D МОДЕЛІ ДЛЯ ДИЗАЙНЕРІВ.

Звертаємо увагу, що натуральна текстура дерева або шпоновані древесні плити мають неоднорідну текстуру, кожен виріб унікальний, в натуральному кольорі структура і тон виробів можуть відрізнятись.

Сховані деталі виробу можуть бути виготовлені з інших матеріалів, відмінних від основного матеріалу, що не впливає на якість виробу в цілому та використовуються для покращення якості, надійності виробу та збільшення гарантійного терміну.

Спинка ліжка: Тканина

Чому люди оберають нас
Матеріали
Оплата і доставка

Чому люди оберають нас

Запропонований компроміс вважаємо найкращим способом вирішення ситуації, що склалась, враховуючи, що стандартні розміри нашого виробу не підійшли по факту за розміром в ваше приміщення, і робимо максимально можливим все, щоб внести відповідні зміни до цієї моделі, щоб Ви змогли користуватися нашим виробом

Матеріали

Матеріали
У нашому асортименті ви знайдете дорослі ліжка, втілення вишуканості та довговічності, адже для їхнього створення ми обираємо лише найкращі породи дерева. Ми використовуємо масив сосни, ясеня та дуба, щоб забезпечити кожному виробу міцність та неповторну текстуру, яка лише поліпшується з часом.

Масив ясеня має респектабельний вигляд і стійкість до перепадів температур, гарантуючи довговічність та надійність меблів, які ідеально підходять для будь-якого інтер'єру.

Масив дуба відомий своєю твердістю, вологостійкістю та високою міцністю, що робить його ідеальним вибором для дорослого ліжка, яке витримає інтенсивне використання та залишиться незмінно прекрасним з роками.

Для підвищення міцності та надійності, особливо в таких важливих деталях, як спинки ліжка, ми використовуємо древесно-шпоновані плити. Цей вибір зумовлений активністю дерева як матеріалу, яке з часом може зазнавати деформацій та розтріскування. Шпоновані плити забезпечують додаткову стабільність та довговічність, гарантуючи, що ваше ліжко збереже свою ідеальну форму та вигляд на довгі роки.

Габаритні розміри можуть варіюватися залежно від обраної вами модифікації та розміру матраца. Для отримання детальної інформації про всі розміри ліжка, будь ласка, звертайтеся до наших менеджерів, які нададуть вам актуальні габарити.

Оплата і доставка

Якщо товар є в наявності, то відправляємо за 1-2 дні без передплати.


Якщо товар потребує виробництва, то ми працюємо за передплатою в 50%. Залишок - після отримання або за допомогою розстрочки від Monobank або ПриватБанк (з питань розстрочки зверніться до наших менеджерів).

Терміни виробництва 15-30 робочих днів.

Доставка по Україні - за тарифами перевізника.

У нас дуже надійна упаковка товару:
⦁ шар стрейч плівки
⦁ шар поліпропілену
⦁ шар гофрокартону, що стягнутий пластиковими ременями.

Додатково на пошті ми робимо дерев’яну обрешітку (спеціальний захистний каркас).
Ми дбаємо про те, аби Ви були впевнені, що Ваша покупка доїде до Вас в цілості!
Дивіться також приліжкові тумби