Ми передзвонимо за 5 хвилин

Пергола union standart

12000,00
грн.
Пєргола - в садово-парковому мистецтві - навіс спочатку з в'ючихся  рослин для захисту проходу або тераси від палючого сонця. Опора перголи складається з секцій, що повторюються, з'єднаних між собою поперечними балками.

Для організації сонцезахисту та світлозатемнення терас, відкритих майданчиків та патіо дуже часто використовують спеціальний навіс – пергола, яка може функціонально забезпечити належний рівень комфорту простору, що затіняється.

Сучасна пергола біля будинку – це красива і функціональна конструкція з масиву дерева  перетворює існуючий простір на вулиці на затишну зону комфортного відпочинку.

Перголи є функціональною архітектурною спорудою, що доповнює терасу ресторану, кафе, готелю або приватного домоволодіння, перетворюючи літнє патіо на всепогодну зону відпочинку із захистом від сонця

Якісні перголи для ресторану або кафе - це відмінна можливість розвинути свій бізнес, додавши додаткову площу для гостей на вулиці.

Оформлення тераси в приватному будинку або пентхаусі за допомогою перголи дасть Вам можливість отримати ще одну локацію усамітнення, в якій проведений час максимально асоціюватиметься з відпочинком на вулиці та заміським життям.

Висота: 2500мм
Ширина: 2000мм
Довжина: 2000мм
Товщина брусу: 90х90мм
Матеріал брусу: сосна

lwh: 2000x2000x2500 mm